Oferim servicii de traducere
şi interpretariat pentru mii de limbi
străine din întreaga lume.

translation translating translate hive agency business company interpreter interpretation services medial legal

Există în jur de 6500 de limbi care se vorbesc pe întreg globul. Întrucât internetul şi uşurinţa cu care se poate călători în zilele de azi ne apropie şi ne uneşte din ce în ce mai mult, necesitatea traducerilor şi interpretariatului nu a fost niciodată mai importantă. Poate vă întrebaţi de ce nu aţi folosi programele de traducere automată de pe internet. Răspunsul e simplu: deoarece acestea sunt grozave când vine vorba de traducerea cuvânt cu cuvânt, însă nu pentru a reproduce în mod clar sensul cuvintelor.

Chiar şi cu ajutorul tehnologiei de inteligenţă artificială, nu a reuşit nimeni până acum nici măcar să se apropie de crearea unui program care să traducă la fel de bine pe cât traduc oamenii. Încercaţi să tastaţi “copii documente” pe GoogleTranslate şi veţi obţine traducerea “children documents”, care pare în regulă, luată cuvânt cu cuvânt, însă traducerea corectă în engleză de fapt este “copies of documents”, categoric nu copiii documentelor.

Vă punem la dispoziţie interpreţi pentru înfăţişări în instanţele de judecată, pentru programări medicale sau orice fel de şedinţe. Oferim aceste servicii pentru sute de limbi străine care sunt cel mai des utilizate în Marea Britanie.

Vă putem scuti inclusiv de efortul de a programa întâlnirile necesare cu terţe părţi, ocupându-ne de acest lucru în locul dumneavoastră.